Leirit

Kaudella järjestetään yleensä 2-3 purjehdusleiriä lapsille ja nuorille: kevätleiri Vääksyssä, kesäleiri Heinolassa, Padasjoella tai Sysmässä, ja syysleiri Vääksyssä. Jollakeskuksen purjehtijoiden on mahdollisuus myös osallistua Lahden purjehdusseuran jollaleirille ja SPV:n viralliselle alueleirille Naumissa. 

epj1.jpgLeiriemme ohjelmassa aina mm. 

  • purjehdustreenejä optareilla, zoomeilla ja 380/kopilla
  • purjehdusteoriaa ja purjehduspelejä
  • pelejä ja leikkejä, liikuntaa
  • saunomista ja uintia
  • hyvää ruokaa
  • leirikisaa ja -visaa

Heinolan kesäleiri ma-to 29.6.-2.7.2020

Jollakeskuksen kesäleiri järjestetään Heinolan Vasikkasaaressa yhteistyössä Heinolan pursiseuran kanssa. Leireilemme maanantaista torstaihin 29.6.-2.7.2020 . Leirille ovat erityisesti tervetulleita kaikkii aloittelevat purjehtijat. Tämä on siis mitä mainioin tilaisuus opetella purjehtimaan taikka kerrata perusasioita. Leirin alaikäraja on 6-7 vuotta ja yläikäraja 16 vuotta. Leiriläiseltä vaaditaan itsenäinen uimataito vähintään 25m. Leirillä yövytään omissa teltoissa. Leirimaksu sisältää ruuat leiripäivinä, majoituksen, opetuksen sekä kaluston. Leirimaksu 150€, sisaralennuksella 130€/lapsi. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://forms.gle/VCQXpiwAAbi8oHpC7

epj2.jpgSyysleiri Vääksyssä + Kauden päätösjuhlat 19.-20.9.2020

 
Jollakeskuksen kauden päätös järjestetään perinteisenä minileirinä Vääksyn maisemissa. Leiri alkanee Majakalla la klo 10 ja päättyy su klo 16. Sunnuntaina on päätöskisat ja palkintojenjakokahvit, johon myös huoltajat ovat tervetulleita. Ruokailemme Majakalla, joten pakkaa purjehdus- ja muiden varusteiden lisäksi mukaan oma patja, makuupussi ja muut yöpymistarpeet. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://forms.gle/GtcpikYmiMrDxTs96

LPS: Naumin leiri 6.-11.7.2020

Perinteinen Naumin purjehdusleiri järjestetään Naumin leirikeskuksessa Sysmässä. Leiri on tarkoitettu 6-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Leiri on elämyksellinen, veneilytaitoja opettava ja kiva kavereiden kanssa vietetty kesäviikko. Leirillä majoitutaan omaan tai kaverin kanssa yhteiseen telttaan. Naumin purjehdusleiri on Lahden purjehdusseuran järjestämä SPV:n alueleiri.


Lisätiedot ja ilmoittautuminen mukaan Naumiin (klikkaa linkkiä!)

naumi_2012_image002.jpeg